Geile amateur lievestouterd (52)

Acties

Informatie

lievestouterd (52)

Bericht van lievestouterd

Ik ben een lekkere spontane meid. Ben lief, maar ook ondeugend. Heb klasse, maar hou ook van kinky. Ben romantisch, maar hou ook van wilde spelletjes. Ben gelukkig, maar misschien kun jij mijn leven nóg spannender maken...Kom je eens kennis maken??? XXX

Informatie over lievestouterd

Naam: lievestouterd
Leeftijd: 52
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Te veel om op te noemen en drink graag Een wijntje en verse vruchtensap. Mijn hobbie(s): Dit!!. Mijn favoriete muziek is Heel veel, s ook afhankelijk van stemming, sfeer en situatie. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Een mannelijke man (of vrouwelijke vrouw). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 en doggystyle en mijn favoriete plekje(s) zijn Ieder plekje kun je zo gezellig maken als je zelf wilt...en ik heb natuurlijk ook een favoriet plekje tussen mijn benen. Bij mannen val ik op hun Armen, borst, buik, billen, bovenbenen en dan: een lekkere, harde ..... Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Lief en gewillig, maar vind het ook heerlijk om jou lekker te pakken!. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: Borsten, gezicht en karakter. Mijn levensdoel is: Gelukkig zijn en blijven. Mijn levensmotto is: Pluk de dag!. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Onverzorgd...Ik wil graag een schone sexpartner. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou